Nov 25, 2010

"Tolong Top Up Kan Untuk Sayer!!!"

1 comments

Sapa² nak top up free meh le ke blog Qieranna. Dia nak bagi top up & special gift untuk 3 orang.

Syarat²nya :
1. sudikan la diri jadi follower blog qieranna
2. add qieranna kat bloglist korang
3. copy + paste gmbr kat atas tu kat entry + sidebar beserta link
4. guna tajuk entry "Tolong Top Up Kan Untuk Sayer!!!"
5. tag kat 2 org kwn...lebih pun bagus jugak...
6. tinggalkan link kat entry
:- 1st GA By Qieranna: "Tolong Top Up Kan Untuk Sayer!!!"

Tarikh Tutup: 30 November 2010





So, orang yang bertuah untuk aku tag ialah:-

1. Kedai Serbaneka Online

2. .::f@ryz@::. 

One Response so far.

  1. Faryza says:

    dah..saya dah buat. tq tag saya

Labels

1981 (1) 1984 (2) 1985 (2) 1986 (1) 1989 (2) 1992 (2) 1994 (3) 1996 (3) 1997 (1) 1998 (2) 1999 (4) 2000 (3) 2001 (7) 2002 (2) 2003 (3) 2004 (1) 2005 (1) 2007 (1) 2008 (1) 2010 (5) 2011 (4) bangunan dan tempat (14) flora dan fauna (10) kebudayaan (5) pengangkutan (4) peristiwa (10) raja dan tokoh (3) sukan (5)
__________________________________________ .
There was an error in this gadget
 
Sampul Surat Hari Pertama © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings